Leraar dans hedendaags

De Stedelijke Kunstacademie Waregem is een deeltijds kunstonderwijsinstelling. Wij bieden de studierichtingen Muziek, Woord, Dans en Beeld aan in de hoofdschool in Waregem en in onze vestigingsplaatsen: Beveren- Leie, Desselgem, Nieuwenhove, Sint-Eloois-Vijve, Anzegem, Ingooigem, Vichte, Oeselgem, Wakken en Wielsbeke.

  • Stedelijke Kunstacademie Waregem, Waregem
  • Type: Deeltijds
  • Deadline: 22/8/2024

Over deze job

Voor schooljaar 2024 – 2025 is de Stedelijke Kunstacademie Waregem op zoek naar een gemotiveerde leraar DANS HEDENDAAGS voor 4u op dinsdagavond (2.2/2.4/volwassenen).

De lessen gaan door in de hoofdschool in Waregem, die vanuit de grootsteden makkelijk bereikbaar is met de trein, op zeven minuten wandelafstand van het station.

Wie heeft een diploma dans of een lerarendiploma én heel wat ervaring in de dans? Wie heeft vooral ook veel ervaring in het artistieke luik en goesting in het begeleiden van gedreven leerlingen in choreografieën? Wie voelt zich aangesproken om ons enthousiaste dansteam te versterken. Neem gerust contact op!

Je wordt aangesteld in een gesubsidieerde onderwijsfunctie volgens de geldende barema’s binnen deeltijds kunstonderwijs.

Bijkomende info

  • Indien je interesse hebt, solliciteer dan zeker door jouw CV en motivatiebrief te mailen naar kerlijne.chanterie(a)academiewaregem.be (directeur) en sofie.florin(a)academiewaregem.be (administratief medewerker voor personeel) met als onderwerp "sollicitatie dans hedendaags".
  • Alle kandidaturen worden voorgelegd aan de directie. Kandidaten die na een eerste toetsing in aanmerking komen, worden gecontacteerd en uitgenodigd voor een verkennend gesprek.

Gepost op 2024-07-05